18 March 2011

Urmăriţi TVR Internaţional!


Astăzi, 18 martie, la TVR Internaţional, de la ora 18,20 şi, în reluare, de la ora 21,50, veţi putea vedea emisiunea "Descoperă românii", realizată de Irina Ifrimache, căreia îi mulţumesc încă o dată pentru efortul său, protagonistul, de această dată, fiind eu însumi.

1 comment:

Anonymous said...

Florine draga am vazut mesajul prea tarziu prinsi de pregatirile serbari pentru VAlentin 40 dar poti sa ne postezi inregistrarea cumva? cu multumire si cu spor in toate, cristina
p.s. dupa ce am vazut story-ul legat de munca imensia depusa de Portman pentru rolul sau si de dedicatia sa totala (6 ore de balet zilnic pentur un neprofesionist???)am decis sa merg si eu sa il vizionez. Am aflat apoi ca a luat premiul pentru interpretare feminina. Totusi sper doar sa nu ma scarbeasca prea tare scenele legate de cautarile pe ultimul plan surprins in analiza ta. Acum 2 ani pe cand eram la teatrul de copii la Liege s-a intmaplat ceva similar pe scena si fiind si cu copii am iesit si mia dezgustata afara. De atunci nu mai ca nu mai am curaj sa merg la teatru de copii(ca tot este sarbatoarea internationala a teatrului pentru copii...) dar sunt si faorte atenta la continutul filmelor pe care le vizionez eu, indiferent de cit de imbracate in Oscar ar fi.... c.